Byggeprosjekt

Fremdriftsrapport oktober 2019

Vi begynner nå å utvikle klosteret. For tiden installerer vi et kloakkanlegg med høy kapasitet. Deretter vil vi bygge fire hytter til en kostnad av rundt 7 millioner kroner inkludert infrastrukturkostnader. Dette kan virke kostbart, men det er et dyrt land og bygningene bygges for å vare med lave drift- og vedlikeholdskostnader.

 

Vår hoved bidragsyter, en nordmann, har bidratt med omtrent 16.5 millioner kroner (inkludert kjøpet og utviklingen av eiendommen i forkant av dette byggeprosjektet), og inviterer nå andre til å bidra.

 

Infrastrukturkostnadene for den store Dhamma-hallen har blitt mye høyere enn forventet. Dette prosjektet vil derfor bli utsatt. I mellomiden vil vi bygge en mindre Dhamma-hall som blir vårt faste meditasjonssted, og på lengre sikt blir gjort om til biblioteket tilknyttet den store hallen. Prisoverslaget for dette «mini-sala» prosjektet er på minst 3 millioner kroner.

 

Hvis du ønsker å støtte dette prosjektet, kan du gjøre det på forskjellige måter:

 1. Vipps: 110436 Vennligst merk donasjonen din med: building. Vennligst velg «kjøp og betal» og ikke «send penger».

2. Bankkonto for byggeprosjekt og Stiftelsen Skogskloster: 1503.23.96574

3. En annen måte folk kan støtte klosteret i allmænhet på er ved å bli medlem av Skogskloster buddhistsamfunn ved å besøke Buddhistforbundet på https://buddhistforbundet.info/Login.aspx og følge instruksjonene der. Ikke glem å velge Skogskloster buddhistsamfunn under tilhørighet.
 

Arkitekttegninger

Nedenfor finner du bilder av mini-sala-en fra arkitekten

Større Dhamma-hall

Nedenfor finner du bilder av den fremtidige større hallen.

Lukk meny